Categories
Uncategorized

Zilele angajatorului

Târg de job-uri și internship-uri și workshop

20 – 21 mai 2022, parcarea amenajată în fața clădirii Rectoratului TUIASI

În data de 20 mai 2022, începând cu ora 10 s-a desfășurat în fața Rectoratului TUIASI, târgul de job-uri și internship-uri pentru studenți. La acest eveniment au colaborat 40 de agenți economici din județul Iași și din regiunea centrală a Republicii Moldova.

Reprezentanții firmelor prezente au discutat cu studenții despre oportunitățile pe care le pot avea aceștia în carieră, specificul activității fiecărui angajator, posibilități de colaborare între studenți/absolvenți și agenții economici.

Începând cu ora 16:00 participanții s-au adunat în amfiteatrul “Cristea Otin” – clădirea Rectoratului TUIASI, pentru discuțiile din cadrul workshop-ului Carieră și antreprenoriat pentru tineri. Evaluarea intereselor profesionale. În cadrul workshop-ului au fost prezenți și dna conf.univ.dr. Cristiana Istrate, coordonator Societatea Antreprenorială Studențească SAS-TUIASI, împreună cu unul din studenții ce au participat la activitățile centrului, prezentând activitatea centrului și modul cum studenții TUIASI își pot dezvolta abilitățile antreprenoriale și totodată, studentul și-a prezentat proiectul dezvoltat în urma cunoștințelor acumulate în cadrul centrului SAS-TUIASI.

Sâmbătă 21 mai 2022, au avut loc discuții cu reprezentanții agenților din Republica Moldova, privind colaborările ulterioare cu TUIASI și vizita studenților TUIASI în Republica Moldova.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *